Rozrywka
- 12 września 2014
- wyświetleń: 6832
Kuchenne Rewolucje w Kobiórze
Na antenie TVN w czwartek wyemitowano odcinek Kuchennych Rewolucji prezentujący "Bufet Country" z Kobióra.
Magdzie Gessler przyszło ratować polski "american dream" pewnego małżeństwa, które po licznych podróżach do USA postanowiło przy drodze krajowej nr 1 otworzyć Bufet Country w Kobiórze.
Przed Kuchennymi Rewolucjami "miało być tak pięknie, a wyszedł przydrożny bar bez charakteru i z wyjątkowo niedobrym jedzeniem". Magda Gessler podjęła próbę nadania temu miejscu prawdziwie amerykańskiego sznytu, a menu ustaliła bezpośrednio z potencjalnymi klientami, czyli kierowcami tirów. W karcie dań znalazły się m.in.: zupa meksykańska, becon burger oraz żeberka westernowe.
Po kilkutygodniowej przerwie Magda Gessler powróciła do Bufetu Country, by sprawdzić, czy właściciele wzięli pod uwagę jej rady. Po spróbowaniu dań restauratorka stwierdziła, że rewolucja się udała i podpisała się pod zmianami, które zaszły w lokalu.
Przed Kuchennymi Rewolucjami "miało być tak pięknie, a wyszedł przydrożny bar bez charakteru i z wyjątkowo niedobrym jedzeniem". Magda Gessler podjęła próbę nadania temu miejscu prawdziwie amerykańskiego sznytu, a menu ustaliła bezpośrednio z potencjalnymi klientami, czyli kierowcami tirów. W karcie dań znalazły się m.in.: zupa meksykańska, becon burger oraz żeberka westernowe.
Po kilkutygodniowej przerwie Magda Gessler powróciła do Bufetu Country, by sprawdzić, czy właściciele wzięli pod uwagę jej rady. Po spróbowaniu dań restauratorka stwierdziła, że rewolucja się udała i podpisała się pod zmianami, które zaszły w lokalu.
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu czecho.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.