Rozrywka

  • 4 maja 2020
  • wyświetleń: 3289

Mega steki po raz kolejny w Briff Pub & Restaurant w Pszczynie!

Materiał partnera:

Już wiemy! W ten weekend, 9 i 10 maja po raz kolejny będą dostępne u nas steki sezonowane, burgery wołowe i... strusioburgery! Będzie też stek ze strusia i z tuńczyka! Mistrz steków - Timi powróci z większym asortymentem przygotowanym specjalnie dla Was!

Mega steki po raz kolejny w Briff Pub & Restaurant w Pszczynie!


Przybywa do nas kolejny raz na Waszą prośbę Piotr Timi Piotrowski wraz z Evilovą ekipą ze SteakHouse EVIL Szczecin, SteakHouse EVIL Poznań, SteakHouse EVIL Zielona Góra.

Przez cały weekend Timi będzie dla Was serwował najlepsze mięso dostępne na wschód od Mississippi. Będą T-bone, rib eye, antrykoty i rostbefy, steki z kością i bez, sezonowane nawet ponad 200 dni! Dla wymagających będzie też soczysta polędwica!

Pełne menu stekowe:



Sezonowane na mokro minimum 6 tygodni:
22 zł 100g (220 zł za kg) za antrykot, rostbef,
24 zł (240 zł za kg ) rib eye,
35 zł 100g (350 zł za kg) za polędwicę

Sezonowane na sucho minimum 120 dni (a nawet 250 dni):
29 za 100 g ( 290 zł kg ) t-bone i rostbefy
antrykoty z kością lub bez kości - 35 zł (czyli 350 zł za kg)

Steki ze strusia 30 zł 100g (300 zł kg)
Steki z tuńczyka 30 zł 100g (300 zł kg)
Żebra wołowe w miodzie i piwie 140 zł za kg
38 zł sztuka burgera (100% wołowina 200 g)
55 zł sztuka strusioburgera(80 % struś, 20% wołowina )
żebroburger! 150 g szarpanych żeber wołowych w przepysznej bułce za jedyne 29 zł!
Kiełbaski chorizo - 1 szt / 8 zł

Do każdego steka jeden dodatek gratis (info podczas składania zamówienia)

Timi
fot. Briff


Każde danie jest dostępne na wynos. Opakowania ekologiczne płatne 2,50 zł / szt. Istnieje również możliwość zakupu mięsa surowego do samodzielnego usmażenia w zaciszu domowym wraz z niezbędnym łojem wołowym oraz zestawem przypraw! Cennik mięsa surowego dostępny na fb priv.

Czas dostawy uzależniony od ilości zamówień. Minimalny koszt zamówienia na wynos to 60 zł. Ilość mięsa ograniczona, liczy się kolejność zamówień.

Zamówienia na wynos lub z dowozem można składać na naszej stronie facebookowej lub przez telefon: 577 769 860. Więcej informacji na http://www.facebook.com/briffpszczyna/

Mistrza steków można poznać na Facebooku: http://www.facebook.com/timi.gonzalez.54

Zapraszamy gorąco!
Ekipa BRIFF

BRIFF Pub & Restaurant

43-200 Pszczyna
ul. Rynek 21

kom. 577769860



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "BRIFF" podaj

Reklama

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu czecho.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

BRIFF

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "BRIFF" podaj